Incover Rabattkode & Kuponger Mai 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Incover

Du kan finne Incover Rabattkode og Kuponger her hos E-Rabattkode.no. Du kan være trygg på å få den beste prisen for å få opptil 30% rabatt med Incover Kampanjekode. Dagens beste Rabattkuponger: Opptil 30% Rabatt Hos InCover.

  • Alle 3
  • Koder 0
  • Tilbud 3

Tips om en Incover rabattkode

Hvis du betaler med debetkort, er du alltid forsikret mot overgrep. Du har muligheten til å avvise en betaling når du mottar betalingsoppgaven din. Hvis kortet ditt blir misbrukt i en nettbutikk, som bruker SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet, vil det ikke være noen risiko i det for deg. Alle data du sender i forbindelse med kjøp betalt med kredittkort er kryptert (SSL), og verken inCover eller noen andre har muligheten til å lese dataene. Mengden på varene trekkes bare når varene sendes fra inCover.
inCover bruker innlegget som sin leverandør. Leveringstiden er ca. 2-6 arbeidsdager.
inCover trenger denne informasjonen når du returnerer varen til oss: Når du returnerer varen, ber vi deg oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke mottar pakker sendt på mail. Torsk. Husk at varen alltid skal returneres i riktig emballasje og be om forsendelseskvittering slik at vi kan tilbakebetale fraktkostnadene.