Hvitserk Rabattkode & Kampanjekode Juni 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Hvitserk

Vi samler alle Hvitserk Rabattkode, Kampanjekode og Kupongkode slik at du kan spare maksimalt på produkter fra Hvitserk. Gå aldri glipp av det gratis, men nyttige Hvitserk Kuponger for kjøpet ditt denne Juni 2021.

 • Alle 2
 • Koder 0
 • Tilbud 2

Svar / spørsmål om Hvitserk:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Hvitserk?

  Du betaler depositumet direkte når du registrerer deg, og 60 dager før avreise vil du motta en e-post der du kan logge inn og betale den endelige fakturaen. Hvitserk godtar Visa og Mastercard. Du vil motta ordrebilletten innen 1 uke etter bestilling. Betaling med faktura krever et fakturagebyr på 100 kr.

 • Tilbyr Hvitserk retningslinjer for tilbakebetaling?

  Du kan avbestille turen helt gratis innen 24 timer etter bestilling; etter 24 timer, hvis du kansellerer, vil Hvitserk beholde depositumet; mellom 59 og 30 dager før avreise kreves et avbestillingsgebyr på 50% av turprisen; på 29 Mellom dagen og avreise er avbestillingsgebyret 100% av turprisen. For endringer, for eksempel å endre reiserute, kreves det vanligvis et endringsgebyr på 1 000 kr.

 • Selger Hvitserk gavekort?

  For de som liker å reise, er Hvitserk gavekort den perfekte gaven for å gi din kjære en opplevelse. Med gavekortet som leveres av selskapet, finner du favorittkortet ditt og drar til et spennende og unikt sted. Alle gavekort er skreddersydd for kundene. Gavekort er veldig fleksible og kan brukes av alle.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Hvitserk?

  Alle som abonnerer på Hvitserk sitt nyhetsbrev vil automatisk bli inkludert i trekningen av de unike hvite sekkene. Hver måned vil den heldige vinneren motta selskapets unike 140L-bagasjeveske. Denne vesken er perfekt for alle spennende turer. Bare skriv inn e-postadressen din og registrer deg på nyhetsbrevet for å få en sjanse til å vinne prisen.

 • Hvordan bruker jeg Hvitserk Rabattkode effektivt?

  Hvitserk vil distribuere forskjellige Hvitserk Rabattkode under forskjellige salgshendelser. Selv om forskjellige Hvitserk Kampanjekode kan ha forskjellige regler, er de alle veldig enkle å bruke. Du kan bare følge instruksjonene fra Hvitserk, så kan du nyte rabattene når du kjøper online.

 • Er dette Hvitserk Kampanjekode gyldig for spesifikke produkter?

  Noen Hvitserk Kuponger kan gjelde for alle produktene som leveres av Hvitserk. Imidlertid kan noen Hvitserk Kupongkode bare gjelde for produktene som er utpekt av Hvitserk. Hvitserk kan gi forskjellige Hvitserk Rabattkode med forskjellige instruksjoner hver gang. Derfor håper jeg at du kan lese instruksjonene nøye når du bruker Hvitserk Kampanjekode og handler online.

 • Får Hvitserk ferie Hvitserk Kuponger?

  Ja, det er mer enn ett salgshendelser gjennom hele året. Store salgshendelser vil bli avholdt på slutten av en sesong som salg vinter og sommer. Du kan alltid få Hvitserk Kampanjekode under disse store salgshendelsene. Vennligst sjekk denne informasjonen fra tid til annen for å spare deg betydelig.

 • Hvordan vurderer brukere Hvitserk?

  For kunder som ønsker å spare betydelig, må Hvitserk være det riktige valget. Det har ikke bare forskjellige varer, men utsteder også store Hvitserk Kuponger til kunder fra tid til annen. Flertallet av kundene som har kjøpt varer fra Hvitserk, velger Hvitserk igjen i fremtiden for å kjøpe ting.