Hotelopia Rabattkode & Kampanjekode - 6% Rabatt Juni 2023

Du kan finne Hotelopia Rabattkode og Kampanjekode her hos E-rabattkode.no. Du kan være trygg på å få den beste prisen for å få opptil 6% rabatt med Hotelopia Kuponger. Dagens beste Rabattkuponger: 6% rabatt.

Se Mer
 • Alle (3)
 • Koder (2)
 • Tilbud (1)

Svar / spørsmål om Hotelopia:

 • Tilbyr Hotelopia beste prisgaranti?

  Hotelopia er sikker på at den mest konkurransedyktige prisen kan gis for overnatting, så hvis du finner det samme hotellet med selskapet på en annen nettside, vil selskapet betale deg den lavere prisen for samme destinasjon og dato for oppslag. For å anvende ovennevnte garanti, bør du overholde vilkårene for beste prisgaranti.
 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Hotelopia?

  Når du betaler med Mastercard, Visa eller AmEx på Hotelopia, trenger du ikke betale noe. Du kan velge å betale ved bestilling eller på hotellet. Kortutsteder kan kreve gebyrene på kortinnehaverens konto. Du vil motta totalprisdetaljer i tide, og du er ansvarlig for alle kostnader i betalingen.
 • Må jeg registrere meg på e-post på Hotelopia?

  Bli den første til å få de beste hotelltilbudene i Hotelopia sitt nyhetsbrev. Du vil også motta siste nytt, spesialpriser og nyttig informasjon for å hjelpe deg med å planlegge reisen. Selskapet vil også gi deg tips om hva du kan gjøre på forskjellige destinasjoner slik at du ikke går glipp av noe.
 • Tilbyr Hotelopia retningslinjer for tilbakebetaling?

  Du kan kontakte Hotelopia sin kundeservice via e-post eller nettside for å gjøre endringer. Hver endring vil påløpe et administrasjonsgebyr på kr 56,00. Under bestillingsprosessen vil du bli informert om avbestillingsgebyr og avbestillingsperiode. I høysesongen kan avbestillingsgebyret være det samme som det opprinnelige bestillingsbeløpet. Hvis du avbestiller reservasjonen før ankomstdato, må du betale det avbestillingsgebyret som blir gitt. Avbestillinger må gjøres minst 24 timer før den planlagte tjenestestarttiden.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker