Hooks Rabattkode og Kuponger - 50% Rabatt September 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid Hooks Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Hooks Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (5)
 • Koder (1)
 • Tilbud (4)

Bruk alle Hooks-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Hooks:

 • Har Hooks en medlemsplan?

  Hooks har alltid sett på kundene sine som deres viktigste venner og som det viktigste de eier. Derfor har de laget medlemskapsprogrammet sitt, slik at du kan samle poeng som du kan innløse for belønninger når du handler hos dem. Det koster absolutt ikke ekstra å delta i medlemskapsprogrammet deres, og når du først gjør det, tjener du ikke bare bonuspoeng, men du får også eksklusive tilbud bare for medlemmer og invitasjoner til medlemskapskvelder.
 • Kan Hooks sende varene mine gratis?

  I Hooks' nettbutikk kan du velge mellom forskjellige transportmåter for produktene dine: Norsk Post eller Bring. Hvis bestillingsbeløpet er mindre enn 700 NOK, er fraktkostnaden hjem til deg 49 NOK, mens du får gratis frakt hvis bestillingsbeløpet er over 700 NOK.
 • Jeg vil hente bestillingen min i Hooks' butikk, er det mulig?

  Hvis du bor i nærheten av en av Hooks' fysiske butikker, kan du hente pakken din der: den er helt gratis! Merk at du alltid må vente på en melding fra dem før du henter bestillingen din, med meldingen om at den er klar for henting. Når du går til butikken for å hente bestillingen, må du huske å ta med materialet de ber deg ta med.
 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke til å betale i Hooks?

  Hooks bruker den pålitelige Klarna Checkout som en betalingsløsning, som gjør at du kan handle online enkelt, fleksibelt og sikkert. Betalingsmåtene du har, kan variere avhengig av butikken og kredittvurderingen din. De vanligste betalingsmåtene er faktura, avdrag, kort (Visa og MasterCard), bankoverføring eller annen direkte betaling.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker