Hjem Butikker Home Cottage

Home Cottage Rabattkode og Kampanjekode - 25% Rabatt Oktober 2023

Er du på utkikk etter Home Cottage Rabattkode eller Kuponger? Du har kommet til rett sted, da Home Cottage Kampanjekode kan hjelpe deg med å spare mer. Ikke glem å sjekke Kupongkode før kassen for å sikre besparelsene.

Se Mer
 • Alle (5)
 • Koder (1)
 • Tilbud (4)

Bruk alle Home Cottage-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Home Cottage:

 • Har Home Cottage en medlemsplan?

  Vil du være personen som får spesialbehandling fra Home Cottage? Hvis svaret ditt er ja, kan du bli med i VIP-klubben sin nå og begynne å dra nytte av tilbudene og rabattene som bare medlemmer kan få! Det er selvfølgelig helt gratis å delta i medlemsprogrammet - ikke nøl!
 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke til å betale i Home Cottage?

  Når du betaler i Home Cottages nettbutikk, kan du bruke VISA eller MasterCard. Vær oppmerksom på at kredittkort utstedt av utenlandske banker ikke kan brukes til betaling. Samtidig ønsker de at alle kunder skal ha muligheten til å velge det produktet som passer best for deres behov. Derfor kan du også betale via en transaksjonskonto, slik at du kan velge å utsette betaling eller foreta avdrag.
 • Kan jeg hente den online bestillingen min på Home Cottage sitt lager?

  Ja. Du kan hente varene dine på sentrallageret i Home Cottage i åpningstiden, så lenge varene er på lager. Du vil motta en SMS eller en e-post når produktet er klart for innsamling. Når du henter bestillingen din, må du eller personen som henter den for deg, presentere bestillingsbekreftelsen og et gyldig ID-kort.
 • Kan Home Cottage sende varene mine gratis?

  Så langt jobber Home Cottage bare med Bring og andre lokale operatører for å legge til rette for rask og sikker levering på det norske fastlandet. I bestillinger som inneholder møbeltrekk og møbler med forventet leveringsdato, vil de umiddelbart sende møbeltrekkene til deg og møblene klare til levering gratis.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker