Hjem Alle kategorier Happytoys

Happytoys Rabattkode og Kampanjekode Oktober 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Happytoys

  • Alle 3
  • Koder 0
  • Tilbud 3

Tips om en Happytoys rabattkode

Jeg bestilte levering på døra. Kan sjåføren varsle litt før han kommer?
Dessverre er dette ikke mulig. Hvis du ikke er hjemme, vil Multitrend-forsendelsen bli levert til ditt lokale postkontor. Hvis du følger forsendelsen ved å bruke pakkenummeret, er det mulig å beregne dagen pakken kommer. For mer informasjon, vennligst kontakt Posten kundeservice på TLF 810 00 710. Da bør du ha pakkenummeret tilgjengelig.
Bestillingen min mottok en feilmelding og stoppet etter at jeg skrev inn kredittkortdataene. På kredittkortsaldoen din ser det ut til at beløpet er trukket fra, hva gjør jeg videre?
Hvis en kredittkortbetaling ikke er fullført, kanselleres transaksjonen automatisk etter 4 timer. Dessverre ser det ut til at flere banker bruker noen dager på å oppdatere denne informasjonen. Hvis dette skjer, kan du kontakte banken din hvis ordren ikke er under bestillinger på mine sider.
Hvorfor er ordren fremdeles i påvente, selv om jeg la ordren for 4 dager siden?
Det kan ta opptil 5 virkedager før pakken sendes. Vi har flere aksjer, og hvis du bestiller varer som er i forskjellige aksjer, blir de samlet ett sted for å bli sendt sammen. Multitrend gjør dette for å sikre at fraktkostnadene er så lave som mulig. Ved å bruke flere aksjer, inkludert flere sentrale aksjer, kan vi holde prisene lavere enn konkurrentene. Denne besparelsen vil være en fordel for deg som kunde.