Hjem Butikker Gulvhandelen

Gulvhandelen Rabattkode og Kuponger - 15% Rabatt Mars 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid Gulvhandelen Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Gulvhandelen Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Gulvhandelen:

 • Tilbyr Gulvhandelen gratis prøver?

  Noen ganger er det fint å kunne se ting i virkeligheten og ikke bare på bilder. Så du kan bestille en prøve av produktet du trenger fra Gulvhandelen og få det levert hjem til deg via postkassen. De leverer prøvene gratis, og hvis du ønsker det sender de dem hjem til deg for kun 49 kr for maks 3 prøver. De har mange vareprøver på lager, men alle produkter er dessverre ikke alltid tilgjengelig.
 • Gir Gulvhandelen en garanti?

  Gulvhandelen er relatert til garantien gitt av produktleverandøren. Samme gulv kan ha ulike garantier avhengig av hvor gulvet skal brukes, f.eks. enten den skal brukes i privat bolig eller i offentlig bygg. Dersom garantitiden for et produkt ikke er oppgitt, gjelder norsk lov. For at garantien skal gjelde, må installasjons- og bruksanvisningen følges. Hvis du trenger deres garantiservice, kan du alltid kontakte dem slik at de kan hjelpe deg.
 • Hvordan betaler jeg hos Gulvhandelen?

  Gulvhandelen har inngått et samarbeid med Svea Finans NUF om å tilby sikre kortbetalingstjenester via VISA og Mastercard. svea Finans NUF er sertifisert etter PCI DSS standarden. Det betyr at de oppfyller de strenge sikkerhetskravene for kortbehandling fra internasjonalt anerkjente Visa, Mastercard og andre. De aksepterer alle kort utstedt i Norge i forbindelse med VISA og MasterCard. De behandler eller lagrer ikke kortinformasjon. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte dem raskt.
 • Hvordan fungerer fraktretningslinjene hos Gulvhandelen?

  Gulvhandelen bruker ekstern transport for alle leveranser. Hvilket firma de bruker avhenger av leveringsadressen. For hjemlevering er det viktig at mottaker er tilstede for å motta varene. Transportørene er utstyrt med store lastebiler og varene leveres på gaten. Det forutsettes at mottakers adresse har pålitelig lesetilgang. I mange tilfeller kan hjemlevering ordnes på én dag. De tar fraktpriser i henhold til transportørens vanlige fraktpriser. Prisen avhenger av fraktmetoden du velger, postnummeret og vekten/mengden på bestillingen din.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker