Glossme Rabattkode Juli 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Glossme

  • Alle 1
  • Koder 1
  • Tilbud 0

Tips om en Glossme rabattkode

Er det andre avgifter foruten frakt?
Glossme krever ingen faktura eller ekspedisjonsgebyr. Dette betyr at kostnadene vil være de samme enten du kjøper et kort eller mot en faktura. Du kan alltid se de totale kostnadene for bestillingen i røde tall øverst til høyre.
Hvorfor kan jeg ikke få fakturert betalingsalternativet i kassen?
Dette kan skyldes tre forskjellige ting. Du har tidligere pådratt deg betalingsanmerkninger og har derfor ikke blitt godkjent i kredittsjekken vår. Du har glemt å oppgi personnummeret ditt under kundeinformasjon. Du kan sjekke dette selv ved å logge deg på siden vår og klikke på Min profil og gå videre til Min kundeinformasjon. Du har overskredet kredittgrensen din. Les mer under ordlistene for kjøp.
Jeg har valgt kort som betalingsalternativ, men vil ikke gå til en side der jeg kan oppgi kortdetaljene mine. Hva gjør jeg galt?
Dette er sannsynligvis fordi du bruker en nettleser som ikke støtter denne funksjonen, for eksempel Safari eller Firefox. Glanset vårt tips er å prøve en annen nettleser eller datamaskin. Hvis problemene oppstår senere i kassen, bør du først sjekke med banken din om alt er i orden og at de tillater kjøp fra nettstedet vårt. Hvis problemet vedvarer, kontakt vår kundeservice.