Hjem Alle kategorier Globaltools

Globaltools Rabattkode og Kuponger Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Globaltools

 • Alle 1
 • Koder 0
 • Tilbud 1

Svar / spørsmål om Globaltools:

 • Støtter Globaltools etter "after pay"?

  Hvem kan bruke AfterPay-faktura betaling? Du må være minst 18 år, ha norsk personnummer og være registrert i Norge. Når du handler med AfterPay, kan det eneste gebyret du trenger å betale være fakturagebyret som belastes av nettbutikken. Globaltools vil sende fakturaen og informasjonen til e-postadressen du oppga i AfterPay-kontakten.

 • Tilbyr Globaltools Returrett?

  I følge norsk lov må nettbutikker tilby 14-dagers uttaksrettigheter, og Globaltools gir alle kunder 30-dagers uttaksrettigheter: 30 dager fra mottatt dato for bestillingen. Inntil du ber selskapet om å returnere eller bytte varer. Vær oppmerksom på at hvis du vil kansellere et kjøp som ikke er sendt til deg, kan du kontakte selskapet direkte via e-post. Bruk skjema for uttaksrett for retur.

 • Har Globaltools en spesiell klareringspris?

  På Globaltools kan du finne produkter til salgs. Disse produktene er samlet på en side for å gi en oversikt og spesialtilbud de for tiden eier. Produkter kan også falle i andre kategorier: billige verktøy osv. Butikkens tilbud er begrenset samtidig, så du bør spare penger før det er utsolgt. I henhold til forskrifter, får du som forbruker rett til å klage på alle produkter i 24 måneder.

 • Tilbyr Globaltools beste prisgaranti?

  Globaltools gir prisgarantier for kunder som kjøper varer på nettstedet, og selskapet har noen veldig gode priser på forhånd. Prisgarantien gjelder norske nettsteder og nasjonale distributører. Prisgarantien vil være den totale kostnaden for transaksjonen. Prisgarantien gjelder ikke for begrensede tilbud, utenlandske nettsteder, messer eller priser som ikke er tilgjengelige for alle.