Hjem Alle kategorier Furniturebox

Furniturebox Rabattkode og Kupongkode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Furniturebox

Du kan finne Furniturebox Rabattkode her hos E-Rabattkode.no, og vi gir deg av og til eksklusive Kuponger med ekstra gode rabatter og tilbud. Spar stort med dagens beste Furniturebox Kampanjekode - 15% Rabatt. De beste kampanjene er: Klikk For å Se Alle Nåværende Rabattkoder Og Deals.

  • Alle 4
  • Koder 1
  • Tilbud 3

Tips om en Furniturebox rabattkode

HVORDAN LANGE ER LEVERINGSTIDEN?
Leveringstidene varierer fra produkt til produkt på Furniturebox, og til høyre for hvert produkt ser du en spesifisert tid. Leveringstiden som er oppgitt på nettstedet er foreløpig, og en leveringstid på 1-2 uker legges til når forsendelsen er pakket. Inkludering er ikke inkludert. Hvis du trenger ekstra bærehjelp, kan dette legges til kassen før du fullfører kjøpet. Ekstra kostnader påløper. Transportøren vil kontakte deg ved å ringe eller sende SMS et døgn før levering. Du får deretter tildelt et tidsintervall (ikke eksakt tidspunkt) i avtale med transportøren.
HVA GJØR JEG HVIS DITT VARE SKADES?
Du som kunde er ansvarlig for å motta og signere for varene når de leveres. Kunden er ansvarlig for å undersøke emballasje, registrere skader på emballasjen, telle antall pakker og sørge for at oppføringen gjøres på forsendelsesnotatet / håndscanneren når driveren er på plass. Dette er viktig, slik at du som kunde kan bli kompensert for eventuelle skader på produktet. Registrering av transportskader må gjøres til oss innen 3 dager, da vi må rapportere skaden til Furniturebox rederier. Når du blir varslet dem, må du legge ved bilder på emballasjen, så vel som skader på varene før registrering. Oppbevar emballasjen i en klagesak.