Flybussen Rabattkode og Kuponger - 60% Rabatt Juni 2023

Er du på utkikk etter Flybussen Rabattkode eller Kampanjekode? Du har kommet til rett sted, da Flybussen Kuponger kan hjelpe deg med å spare mer. Ikke glem å sjekke Kupongkode før kassen for å sikre besparelsene.

Se Mer
 • Alle (2)
 • Koder (1)
 • Tilbud (1)

Svar / spørsmål om Flybussen:

 • Har Flybussen en reisegaranti?

  Reisegarantien krever at de gjør sitt ytterste for at du kommer i tide. Hvis du blir forsinket når du reiser med Flybussen, har de en reisegaranti som kompenserer for eventuelle uregelmessigheter. For reiser på mer enn 3 timer, vil du bli refundert den faktiske kostnaden for oppholdet hvis forsinkelsen betyr at du ikke ankommer destinasjonen din før dagen etter.
 • Tilbyr Flybussen rabatter for studenter?

  På Flybussen har heltidsstudenter under 31 år rett til studentrabatt, og du må vise sjåføren et gyldig dokument når du går ombord på bussen. Studenter som studerer i utlandet kan for øyeblikket bare bruke ISIC -kortet sitt som studentkort. Det gis ingen rabatt til deltakere på kortsiktige kveldskurs eller språkkurs.
 • Gir Flybussen rabatter til militært personell?

  Ja. Flybussen tilbyr gjerne rabatter på enkeltbilletter for rekrutter som tjener sin første periode. Identitetskortet eller kallet til første tjeneste av de væpnede styrkene er godkjent som bevis på måtehold og må presenteres frivillig ombordstigning.
 • Tilbyr Flybussen honnør/senior rabatt?

  Alle personer over 67 år, blinde og passasjerer som mottar uføretrygd fra NAV, har krav på spesielle rabatter når de reiser med Flybussen. For å være kvalifisert for denne rabatten må du vise føreren et gyldig sertifikat / legitimasjon når du går ombord i bilen. Det gis ingen rabatt til medpassasjerer som ikke oppfyller de relevante kravene.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker