Floriss Rabattkode & Kampanjekode - 60% Rabatt Oktober 2023

Få din eksklusive Floriss Rabattkode og Kupongkode nå! Hvis du vil kjøpe Floriss produkter av høy kvalitet til billigere priser, vil du ikke angre på å bruke Floriss Kuponger før kassen, da du kan få 60% av din online shopping.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Bruk alle Floriss-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Floriss:

 • Bør jeg abonnere på Floriss' nyhetsbrev?

  Floriss vet at å vinne din tillit og kjærlighet er en lang prosess. Og det er derfor de tilbyr deg en gratis bukett med syv vakre roser som velkomstgave til deg! Så registrer deg for nyhetsbrevet deres nå og få den velkomstgaven til utveksling!
 • Har Floriss en medlemsplan?

  Floriss' medlemskapsprogram er ikke å gå glipp av! Det er alltid mye for medlemmene deres her. Samtidig tilbyr de fra tid til annen sine medlemmer kuponger som overraskelsesgaver i kassen! Hvis du vil få tips og inspirasjon om blomster, kan du registrere deg for medlemskapsprogrammet deres med en gang.
 • Hva er Floriss' leveringspolicy?

  Floriss har vakre blomstergaver til alle anledninger og vil levere bestillingen din trygt til leveringsstedet du og de er enige om, mandag til lørdag! Floriss kan få deg til å forbløffe dine kjære med sine vakre blomster! De garanterer suksessen med blomsterlevering - alle vil være fornøyde med den fargerike og duftende buketten!
 • Hvad er Floriss' "Norges lengste rosegaranti"?

  Floriss' kunnskap gir deg den høyeste kvaliteten på roser samt "Norges lengste rosegaranti"! Dette betyr at de er så sikre på kvaliteten på rosene de leverer at de tilbyr deg hele 7 dagers garanti! Hvis du ikke er fornøyd med rosene du har mottatt innen disse 7 dagene, vil du motta en ny bukett for deg! For å kreve garantien, husk å ta med kvitteringen og en blomsterbukett til butikken.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker