Hjem Alle kategorier Andre Ferner Jacobsen

Ferner Jacobsen Rabattkode & Kode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Ferner Jacobsen

Vi samler alle Ferner Jacobsen Rabattkode, Kode og Kupongkode slik at du kan spare maksimalt på produkter fra Ferner Jacobsen. Gå aldri glipp av det gratis, men nyttige Ferner Jacobsen Kuponger for kjøpet ditt denne April 2021.

  • Alle 5
  • Koder 0
  • Tilbud 5

Tips om en Ferner Jacobsen rabattkode

Ferner Jacobsen sender pakker per post hver arbeidsdag (mandag til fredag) slik at du mottar dem så raskt som mulig. Målet er at du har varene dine innen 2 til 10 virkedager, uavhengig av hvor du befinner deg.
Du krever en ubetinget avbestillingsrett på 14 dager. For å kreve dine rettigheter må du informere Ferner Jacobsen skriftlig innen 14 dager etter mottak av varene du ønsker å avbryte. Som kunde er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene til produkter du ønsker å angre på, men Ferner Jacobsen tilbyr en gratis retur til alle kunder (du er fri til å bruke den hvis du ønsker det).
Ferner Jacobsen ønsker at du som kunde skal ha kunnskap og service tilgjengelig uansett hvor du er. Ferner Jacobsen skal organisere fysiske butikker og nettbutikker, slik at du som kunde er fokusert og din personlige stil er tatt i betraktning.