Hjem Butikker felleskjopet

felleskjopet Rabattkode & Kuponger - 20% Rabatt September 2023

e-rabattkode.no har samlet alle nyttige og gratis felleskjopet Kampanjekode i September 2023. Bruk felleskjopet Rabattkode eller Kupongkode som gjør kjøpet ditt enda billigere. Klikk på en av felleskjopet Kuponger før kassen, og nyt den hyggelige handleturen.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Bruk alle felleskjopet-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om felleskjopet:

 • Er det gratis frakt hos felleskjopet?

  I nettbutikken felleskjopet tilbyr de gratis frakt hvis totalvekten på alle de valgte produktene i handlekurven din er mindre enn 35 kg, og bestillingsbeløpet er over 1500 NOK - dette gjelder bare postlevering på postkontoret eller i butikken. Ellers er fraktkostnaden 79 NOK.
 • Selger felleskjopet gavekort?

  Har du hørt om gavekort med stor verdi fra felleskjopet? Hvis ikke, kjøp en nå for å skjemme bort deg selv, eller gi den videre til noen du bryr deg om for å gjøre ham eller henne lykkelig! Du kan alltid sjekke saldoen på gavekortet ditt på nettsiden deres og legge til mer penger til det.
 • Tillater felleskjopet meg å hente min egen bestilling?

  Ja! Hvis du velger å hente bestillingen i en butikk du velger, er det ingen fraktkostnader. Du vil motta en melding via tekstmelding og e-post når en eller flere av varene dine er utarbeidet av personalet. felleskjopet oppgir at du vil motta en hentemelding opptil to timer etter bestilling.
 • Hvordan betale hos felleskjopet?

  For private kunder tilbyr felleskjopet VISA og MasterCard samt VIPPS som tilgjengelige betalingsmåter. Selvfølgelig kan du også bruke samlerfakturaer for å fullføre betalingen på nettsiden deres - men delbetalinger er ikke mulig. Hvis du har spesialkunder, kan du kontakte dem for å finne ut om det er andre betalingsmåter tilgjengelig.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker