Extra Leker Rabattkode & Kuponger August 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Extra Leker

  • Alle 4
  • Koder 1
  • Tilbud 3

Tips om en Extra Leker rabattkode

rabatt og rabattkoder
Liste over ekstra spill stykke salgsfremmende koder Ekstra leker som gir deg ekstra rabatt på ekstra leker når du bestiller og aktiverer en ekstra leker kampanjekode før du betaler. For de nyeste ekstrautstyr kampanjekoder her på dette nettstedet dedikert til Extra Leker. Stopp av før du handler hos Extra Leker å finne kampanjekoden, slik at du sparer penger på Extra Leker. Finner du ikke en ekstra leker forfremmelse koden som fungerer? Ikke tvil, legge til e øverst på denne siden, sender vi deg en ny kampanjekode for ekstra leker så snart vi legge til en ny kampanjekode for ekstra leker på denne siden. Hvordan ikke å gå glipp av ekstra leker salgsfremmende koder.
rask levering
Ekstra-Leker nettbutikk har lager i Stavanger og sende ut ordrer og innen 24 timer. Bestillinger gjort før 12:00 hver dag vil bli sendt fra oss samme dag. Booking etter 24.00 sendes senest neste virkedag. I høysesongen og markedsføring sender vi bestillinger innen 1-3 virkedager. Avhengig av hvor i Norge du bor, er leveringstid 1,3 dager. Forsendelser til Nord-Norge kan ta opptil 5 virkedager i transport. Vi er underlagt lengre leveringstid forsinkelser på Bring.
Frakt Retur:
Brukte rett til å trekke dekselet kjøp returforsendelsen. Når du bytter ut gjenstander som dekker kjøper returforsendelsen.
Hvis varen er skadet eller tapt i transitt fra oss til deg, vi er ansvarlige. Ved retur til oss er at du som kunde som er ansvarlig for varene.
For at vi skal være i stand til å kunngjøre skaden til vår transportør, må vi rapportere transportskade på 1-2 dager. Vi er derfor takknemlige hvis du rapportere skaden innen denne tiden. Dette gjelder både synlige og skjulte skader under transport, og det er derfor viktig at du pakker og bekrefter at produktene er feilfri så snart som mulig etter at de er mottatt.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: