Elutstyr Rabattkode og Kampanjekode Juli 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Elutstyr

 • Alle 1
 • Koder 1
 • Tilbud 0

Svar / spørsmål om Elutstyr:

 • Tilbyr Elutstyr Returrett?

  Du har rett til å kansellere alle bestillinger kjøpt på Elutstyr. Retten til å kansellere krever at du melder fra [selgeren navn] innen 14 dager etter mottakelse av leveransen og returnerer ordren. Eventuelt returfraktgebyr må betales av kunden, og produktet må leveres til selskapet i omtrent samme mengde og betingelser som da du mottok produktet.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Elutstyr?

  Du kan gjøre opp betalingen i Elutstyr med banken eller kredittkortet eller fakturaen du ønsker. Prisene på alle produktene inkluderer mva. Ukrevde og ubetalte postekspresse pakker belastes 300kr og de faktiske tur-retur fraktkostnadene for bestillingen vil bli påført deg. Hvis du ikke betaler, blir de aktuelle kravene sendt til inkassoselskapet uten forhåndsvarsel.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Elutstyr?

  Å opprette en konto for Elutstyr har følgende fordeler: raskere bestilling, sporing av bestillinger, osv. Du kan stille spørsmål direkte på din mobiltelefon eller PC, selskapet leverer vanligvis tjenester i løpet av normal arbeidstid. Hvis det er et problem når du bestiller, må du løfte det så snart som mulig, og selskapet vil svare så snart som mulig.

 • Har Elutstyr en spesiell klareringspris?

  Elutstyr selger bilstereoprodukter av høy kvalitet og lyd av høy kvalitet av forskjellige merker, og lanserer jevnlig spesialprodukter for klarering. Foretrukne produkter inkluderer bilstereo, batteri, husholdning, TV-møbler. Prisen du ser på forhandlersiden er prisen du vil betale, uten å måtte betale ekstra gods eller skatt.