Ellos Rabattkode og Kode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Ellos

Her hos E-Rabattkode.no finner du aktuell Ellos Rabattkode og Kuponger. Spar opptil 70% rabatt med gratis Ellos Kode som regelmessig samles av redaktører. For å sikre at besparelsene dine, vennligst dobbeltsjekk alle koder før du bestiller.

  • Alle 30
  • Koder 1
  • Tilbud 29

Tips om en Ellos rabattkode

Shopping på Ellos er enkelt! Velg om du vil at varene skal være direkte ved døren eller på et leveringssted. Betal med en konto eller en faktura, og du får mest fordeler når du handler hos Ellos. Du kan også betale med kort. Kortbetalingen din er alltid kryptert, slik at du er trygg når du handler hos Ellos. Ellos bruker 3D Secure, som er en global sikkerhetsstandard. Utviklet av Visa (Verified by Visa) og MasterCard (MasterCard SecureCode), kan du identifisere deg selv når du betaler. Du kan til og med bestille med studentrabatt i Ellos.
Gratis levering gjelder bestillinger over 499 kr etter fradrag av eventuelle rabatter. For bestillinger fra 1 til 499 kr, er fraktkostnadene 49,90 kr. For større / tyngre seg, en avgift på 495 kr. og varene leveres til huset. Hjemmealternativer gjelder for store / tunge varer hvis du bor langs en vei på øya.
Med Ellos har du alltid åpne kjøp i 30 dager. Returner artikkelen din ved å returnere. 49 SEK for normal pakke sendt med returmerket Return Drop Off, og 49 + 195 SEK for produkter med vekt og volum høyere enn for normal pakke.
Betal med en konto eller en faktura, og du får mest fordeler når du handler med Ellos. Du kan finne informasjon om hvorvidt du kan bruke en måned uten betaling på regningen. I tilfelle av en måned uten godkjent betaling, vil du ikke foreta en betaling, og ingen påminnelse vil bli sendt. Du trenger ikke å informere Ellos om å bruke måneden uten betaling. Måneden etter at du betaler som vanlig. Du kan også betale med kort.