Eldirekte Rabattkode & Kampanjekode - 44% Rabatt Oktober 2023

Her finner du alltid aktive og aktuelle Eldirekte Rabattkode og Kampanjer for det du skulle ønske seg. Det er nå flere Eldirekte Kuponger som håndplukkes og kontrolleres regelmessig. Sjekk Eldirekte Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (24)
 • Koder (2)
 • Tilbud (22)

Bruk alle Eldirekte-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om Eldirekte:

 • Bør jeg abonnere på Eldirektes nyhetsbrev?

  Registrer deg for Eldirektes nyhetsbrev og få gratis frakt med hjemlevering på din neste bestilling, uansett hvor mye du kjøper! I tillegg får du tilgang til rabatter og tilbud som eksklusivt er reservert for abonnenter på nyhetsbrev, skreddersydde råd og tips og mer inspirasjon! Hvorfor nøler du? Det er bare å skrive inn e-posten din!
 • Kan Eldirekte sende varene mine gratis?

  Eldirekte bruker Posten / Bring som transportør for sine produkter, og du kan velge overføringsmetode i kassen. De leverer gratis ved bestillinger over 1000 NOK. Vær oppmerksom på at hvis du angrer på kjøpet, anbefales det å bruke en returetikett for alle varene som skal returneres.
 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke til å betale i Eldirekte?

  Eldirektes mål er å tilby en rekke fleksible og sikre betalingsalternativer slik at du som kunde kan handle enklere. Du finner alternativene deres nedenfor: for privatkunder: kredittkort, Afterpay (faktura) og Vipps; for bedriftskunder: kredittkort, faktura på e-post og elektronisk faktura EHF.
 • Hva er Eldirektes garantipolicy?

  En del av Eldirektes forpliktelse til å tilby service av høy kvalitet er å alltid gi deg produkter som varer. Derfor er de så villige til å overholde garantien som følger med selve produktet (kun for forbrukere, ikke for bedriftskunder). Som regel har de fleste elektriske apparater, møbler eller verktøy du kjøper hos dem, 2 års produsentgaranti.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker