Dryg Rabattkode & Kampanjekode - 15% Rabatt Juni 2023

Du kan finne Dryg Rabattkode og Kampanjekode her hos E-rabattkode.no. Du kan være trygg på å få den beste prisen for å få opptil 15% rabatt med Dryg Kuponger. Dagens beste Rabattkoder: Ta Hydraulikk så lavt som SR1 hos Dryg.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Dryg:

 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke hos Dryg?

  I nettbutikken Dryg kan du betale med alle typer kredittkort, inkludert MasterCard og VISA. Noen selskaper kan ha rett til å be om faktura som betalingsmåte. Hvis du har andre betalingsrelaterte spørsmål, kan du kontakte en av deres kundeservicerepresentanter.
 • Er det en garanti for produktene mine hos Dryg?

  Dryg sier at produsentens garanti er viktig for dem fordi de vet at det er viktig for deg. Produksjonsgarantiens varighet må være lang nok til at du som kunde kan oppdage produksjonsfeil innen rimelig tid. Klager angående garantier bør vanligvis ledsages av fotografier og en kort beskrivelse som viser nøyaktig hva feilen er. I de fleste tilfeller kan de imidlertid behandles internt, slik at slike klager kan behandles på kortest mulig tid.
 • Hva er laveste prisgaranti hos Dryg?

  Dryg streber etter å finne de beste og mest nyttige produktene til lavest mulig pris. I nettbutikken oppdateres prisene regelmessig og reduseres hvis de er billigere tilgjengelig fra konkurrenter. Imidlertid kan de ikke garantere at de til enhver tid vil være de absolutt billigste. Derfor har de et prisløfte om at hvis du finner et billigere produkt andre steder, vil de refundere prisforskjellen og gi deg en ekstra rabatt innen 20 dager fra kjøpsdatoen!
 • Hva med fraktkostnader, tid og metoder hos Dryg?

  Dryg sender alle forsendelser via PostNord Logistics. Du vil motta leveringsinformasjon via e -post eller SMS når bestillingen sendes fra lageret. For bedriftskunder blir alle bestilte varer med en totalvekt på mindre enn 35 kg levert direkte til den angitte firmadressen. Alle varer over 35 kg må sendes på en halv eller hel pall, og fraktkostnader beregnes automatisk i handlekurven.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker