Hjem Alle kategorier Drommerom

Drommerom Rabattkode og Kampanjekode Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Drommerom

 • Alle 10
 • Koder 0
 • Tilbud 10

Svar / spørsmål om Drommerom:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Drommerom?

  Når du betaler på Drommerom med en Krana-faktura, trenger du ikke legge inn kortinformasjon og alltid betale etter å ha mottatt produktet. Det er alltid en 14-dagers betalingsfrist. Det er en fakturagebyr på 0 kroner per kjøp. Hvis utbetalingen blir utelatt, belastes et rengjøringsgebyr på 65 kroner og en forsinkelsesrate på 9,25%. Når du velger Klarna som betalingsløsning, kan du utføre en kredittsjekk.

 • Tilbyr Drommerom Returrett?

  Alle varene er ledsaget av en 14-dagers full returrett. For å returnere produktet, må du registrere deg på Drommerom eller ha en kvittering. Hvis din misnøye skyldes andre årsaker enn svikt eller mangel, må du være ansvarlig for å sende kostnadene tilbake til lageret. Kontakt kundeservice for å få hjelp med retur.

 • Har Drommerom en spesiell klareringspris?

  Drommerom gir kundene ofte god rabatt. De har mange valg, med fokus på kreativitet og kvalitet. De setter ofte gode rabattkoder for alle produktene i dette sortimentet. De tilbyr madrasser, køyesenger, bilsenger og barnematter, og legger stor vekt på kvalitet, kreativitet og kundeservice.

 • Har Drommerom kundevurderinger?

  Drommerom lar kunder ofte kommentere dem gjennom Trustpilot invitasjonstjeneste. De fleste brukeranmeldelser vil gi inspirasjon til kjøpet ditt, og du kan lære om den virkelige situasjonen for selskapets produktkvalitet. Brukeranmeldelser indikerer at selskapets produktkvalitet er veldig god og påfølgende tjenester er også garantert. I tillegg har selskapet den beste prisgarantien.