Hjem Alle kategorier Dress For Less

Dress For Less Rabattkode Juli 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Dress For Less

 • Alle 1
 • Koder 0
 • Tilbud 1

Svar / spørsmål om Dress For Less:

 • Tilbyr Dress For Less Returrett?

  Du trenger ikke å forklare, og du har rett til å returnere varene innen 14 dager etter mottak av pakken. For å utøve din rett til å kansellere, må du varsle Dress For Less. For denne refusjonen vil selskapet bruke samme betalingsmetode som den opprinnelige transaksjonen med mindre du har avtalt noe annet med deg. Vanligvis er kunden forpliktet til å betale returgebyret.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Dress For Less?

  1. For å betale med PayPal, anbefaler Dress For Less at du åpner en gratis konto hos PayPal. 2. Betaling med kredittkort innebærer å beholde ordrebeløpet fra kortet ditt når du bestiller og trekker fra kortet ditt når du sender bestillingen. Når du betaler i handlekurven, må du oppgi kortnummer, utløpsdato og annen informasjon.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Dress For Less?

  Utforsk de mange fordelene med å abonnere på Dress For Less sitt nyhetsbrev og få en engangsrabatt for neste kjøp. Du vil motta jevnlige e-postvarsler om selskapets siste trender og tilbud, dra nytte av dem og dra nytte av dem. For å melde deg av abonnement når som helst, klikk på avmeldingslenken via den mottatte e-posten.

 • Har Dress For Less en spesiell klareringspris?

  Med over 350 nettmerker og rask levering, kan du finne klær og tilbehør til de beste prisene fra de beste merkene. Ved å kjøpe utdatert produksjon eller overflødig klær, kan Dress For Less tilby de beste designerklærne for menn og kvinner til den laveste prisen på markedet, med mer enn 5 500 produkter fra mer enn 350 designere og merker å velge mellom.