Hjem Alle kategorier Didriksonsshop

Didriksonsshop Rabattkode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Didriksonsshop

  • Alle 7
  • Koder 1
  • Tilbud 6

Tips om en Didriksonsshop rabattkode

Hos Didriksonsshop kan du betale med Visa og Mastercard. Korttransaksjonen din sendes kryptert gjennom KLARNA, som er vår leverandør av kortbetalingsløsninger. Dette lar deg trygt betale uten å være redd for at kortinformasjonen din kommer på villspor. Didriksonsshop lagrer ikke kortnummeret ditt, og det totale beløpet belastes direkte på kontoen din. Hvis vi er utsolgt for en eller flere varer, vil beløpet bli refundert.
Hos Didriksonsshop har du 30 dager åpent kjøp. For varer som er kjøpt i november eller desember, forlenges denne fristen til slutten av januar året etter. Fyll ut og fest skjemaet som fulgte med varen i forsendelsen. For at returen skal godkjennes, må produktet være i ubrukt tilstand med alle etiketter intakt. Ikke legg tape eller trykk direkte på originalemballasjen. Bruk helst posen du mottok varen i. Kunden er ansvarlig for returkostnaden. Hvis du har valgt en faktura og trenger en utvidet betalingsfrist, kan du logge inn på Klarna.
Nesten alle ordrer sendes samme dag eller dag etter at de kommer. Alle bestillinger sendes med Bring og Posten. Pakker over 500, - sendes gratis med mindre alternative leveringsalternativer er valgt.