Deal No Rabattkode & Kuponger Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Deal No

  • Alle 12
  • Koder 1
  • Tilbud 11

Tips om en Deal No rabattkode

HVORDAN LEVERER DU?
Deal leverer i utgangspunktet ikke til fastlands-Norge og Svalbard. De sender ikke til adresser utenfor Norge. Tung post på døren kan ikke brukes til frakt til Svalbard.
HVA GJØR JEG HVIS JEG MISS ET VARE?
Hvis du mangler en eller flere varer, eller har mottatt feil vare levert i forhold til ordre- / leveringsbekreftelsen, og dette er ikke fordi varen ikke er på lager hos dem, kan du kontakte oss så snart som mulig. Send dem en e-post på [email protected] E-posten må inneholde bestillingsnummer og informasjon om hvilket varenummer som mangler, muligens på varen som er feil levert. De vil deretter undersøke saken og rette opp feilen uten ekstra kostnad for deg.
HVA GJØR JEG HVIS DITT ART SKADDE I TRANSPORT?
Hvis varen er skadet under transporten, må du fylle ut skadeskjemaet du mottar fra personen som leverer varen. Ta bilde av varen og send oss ​​en e-post til [email protected] med vedlagt bilde og ordrenummer. Deal no søke kompensasjon fra Posten og korriger feilen uten ekstra kostnad for deg. Lovgivningen viser til at du gjør ting innen rimelig tid, og vi lar deg tolke dette i denne sammenheng som mindre enn 10 virkedager fra det tidspunktet du mottok kvitteringsmeldingen eller hentet produktet.