Hjem Butikker De Bergenske

De Bergenske Rabattkode og Kuponger - 44% Rabatt Februar 2023

Du kan finne De Bergenske Rabattkode her hos E-rabattkode.no, og vi gir deg av og til eksklusive Kampanjekode med ekstra gode rabatter og tilbud. Spar stort med dagens beste De Bergenske Kuponger - 44% Rabatt. De beste kampanjene er: De Bergenske Gavekort.

Se Mer
 • Alle (3)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om De Bergenske:

 • Tilbyr De Bergenske gavekort?

  De Bergenske tilbyr kundene gavekort fra 50 til 10 000 kroner. Selskapets gavekort kan brukes til hotellopphold og restaurantbesøk. Selskapets gavekort kan brukes på alle selskapets hoteller og restauranter, med unntak av BARE Restauranter og Bare Natur. Du kan legge ved en personlig hilsen i form av tekst eller video. Gavekort sendes via e-post eller tekst direkte til mottakerne og du bestemmer selv dato og klokkeslett. Gavekort kan brukes flere ganger da saldoen oppdateres kontinuerlig.
 • De Bergenske tilbyr avbestillingsregler?

  De Bergenske mener at selskapets kanselleringsregler gjelder for bestillingen din og avhenger av typen bestilling du gjennomfører. Sjekk hvilke regler som gjelder for din bestilling i bestillingsbekreftelsen du mottar fra selskapet. Reservasjoner med fleksible priser kan endres eller kanselleres kostnadsfritt frem til avbestillingsfristen som er angitt i bestillingsbekreftelsen. Selskapet vil oppgi en kanselleringsreferanse og må beholde referansen som bevis på kansellering.
 • Hvilke betalingsmåter tilbyr De Bergenske?

  De Bergenske aksepterer betalinger fra følgende kredittkortselskaper: Visa, MasterCard, American Express og Diners Club og Eurocard. Dette gjelder også for bestillinger som legges inn gjennom selskapets hjemmeside og kredittkortet vil bli autorisert ved ankomst som betalingsgaranti. Alle bestillinger må garanteres på forhånd ved firmaavtale eller reisebyrå eller kredittkort.
 • Hvordan bruker jeg De Bergenske Rabattkode effektivt?

  Metoden for å bruke De Bergenske Rabattkode er veldig enkel. Du kan først velge varene du liker og legge dem til i handlekurven. Deretter kan du velge De Bergenske Kuponger du vil bruke, og noen ganger vil systemet velge den rette for deg. Til slutt kan du klikke på “Online betaling” -knappen for å kjøpe produktene du liker med mindre kostnad.
 • Er dette De Bergenske Kuponger gyldig for spesifikke produkter?

  Selv om alle kupongene kommer fra De Bergenske, er de ikke alltid de samme. De Bergenske Kampanjekode kan ha sitt eget bruksområde. De kan ikke behandles som de samme. Før du bruker det, håper jeg du kan lese instruksjonene nøye for å vite gyldigheten av De Bergenske Kuponger.
 • Får De Bergenske ferie De Bergenske Kampanjekode?

  Ja, Black Friday er det største salgsarrangementet for De Bergenske gjennom hele året, men ikke bekymre deg hvis du går glipp av denne muligheten. Vi har fremdeles salgshendelser ved årsslutt, sesongavslutning osv. Du kan fortsatt kjøpe varer under disse salgshendelsene til en veldig god pris, da De Bergenske vil tilby deg stort De Bergenske Kuponger for å fremme forbruket.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker

© 2023 www.e-rabattkode.no Alle rettigheter er reservert. Samtlige rabattkoder er håndplukket sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering. Oppdatert på 31 Januar,2023.