daggers Rabattkode & Kampanjekode - 40% Rabatt Oktober 2023

Her finner du alltid aktive og aktuelle daggers Rabattkode og Kampanjer for det du skulle ønske seg. Det er nå flere daggers Kuponger som håndplukkes og kontrolleres regelmessig. Sjekk daggers Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Bruk alle daggers-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om daggers:

 • Hvilke betalingsmidler kan jeg bruke hos daggers?

  daggers bruker Bambora i nettbutikken deres, noe som betyr at du kan velge å betale med VISA, MasterCard og Vipps. Kortet ditt vil bli belastet når pakken sendes fra dem. Det tilkommer ingen gebyrer på kjøpet annet enn totalbeløpet som er oppgitt i kassen.
 • Hva er fraktpolicyen til daggers?

  De fleste varene du kan se i nettbutikken daggers er på lager på deres lager. Vanligvis pakkes disse varene og sendes den første virkedagen etter at de mottar bestillingen din. Vær oppmerksom på at det vanligvis tar 2-4 virkedager å sende og at fraktkostnaden er 99 kr pr. rekkefølge. De bruker Bring til frakt og levering av alle varene sine.
 • Hvilke garantier gjelder for varene jeg har kjøpt hos daggers?

  daggers garanterer at produktene du bestiller på nettsiden deres er fri for produksjonsfeil i en periode på 2 år eller i den spesifikke garantiperioden for produktet (beregnet fra levering). Hvis produktet ditt blir defekt i løpet av garantiperioden, kan du kontakte dem på e-post eller telefon og be om en garanti. Kundeservicen din vil da gi deg informasjon om hvordan du håndterer garantien.
 • Tilbyr daggers gavekort?

  Ja. Gavekort fra daggers er perfekte gaver til gutter og jenter som elsker skateboard. De har gavekort i forskjellige størrelser, f.eks. 500 NOK, 1000 NOK, 2000 NOK, 3000 NOK, 5000 NOK, 7500 NOK og mer. Det er en god løsning for deg som mangler inspirasjon til gaver eller tid til å velge gave.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker