Hjem Alle kategorier Coolstuff

Coolstuff Rabattkode og Kampanjekode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Coolstuff

Her hos E-Rabattkode.no finner du alltid Coolstuff Rabattkode, Kampanjekode og Rabattkuponger som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Coolstuff Kuponger først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

 • Alle 11
 • Koder 0
 • Tilbud 11

Svar / spørsmål om Coolstuff:

 • Tilbyr Coolstuff retningslinjer for tilbakebetaling?

  Coolstuff har en lovlig 14-dagers uttaksrett, og selskapet vil gi en 90-dagers offentlig kjøps- / uttaksrett. Vær imidlertid oppmerksom på at emballasjen skal minimere skader, og at varene må pakkes sammen med kvitteringen. Hvis du håndterer varene på en unaturlig måte, er du forpliktet til å kompensere for verditapet på ordren.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Coolstuff?

  Kundene kan betale på Coolstuff med faktura, bank og kredittkort. Selskapet godtar Visa- og MasterCard-betalinger og bruker også 3DSecure. Du betaler restansene i henhold til fakturaen, betalingstiden er 14 dager. Hvis betalingen blir forsinket, belastes et visst avgift på 64 kroner, pluss 22% rente på forsinket betaling.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Coolstuff?

  Ja, ved å abonnere på Coolstuff e-postmeldinger, vil selskapet regelmessig sende deg e-poster for nye produkter, tilbud og gavetips. I tillegg er gratis frakt tilgjengelig for bestillinger over 499 kroner. Hvis du føler at e-posten du sender forstyrrer deg, kan du når som helst avslutte abonnementet på selgers melding. Trinnene er enkle.

 • Hva er klimakompensasjonen for Coolstuff?

  Alle leverte varer fra Coolstuff leveres 100% med klimakompensasjon. Det koster ingen ekstra kostnader for deg, dette er en løsning som er bra for deg og miljøet. Uansett transportmetode kunden velger, er klimakompensasjon finansiering av selskapets klimatiltak utenom egen virksomhet, vanligvis gjennom støtte til klima kompensasjons programmene.