Comfyballs Rabattkode & Kode August 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Comfyballs

  • Alle 5
  • Koder 1
  • Tilbud 4

Tips om en Comfyballs rabattkode

Med Comfyballs kan du velge å betale med et VISA eller Mastercard kredittkort, eller med en faktura. Når du bestiller med et kredittkort, er beløpet reservert på kontoen din. Beløpet trekkes fra forsendelsen bare ved levering. Comfyballs er en norsk nettbutikk med lager i Oslo, så det er ingen skikker på varene.
Du vil motta en bestillingsbekreftelse via e-post så snart bestillingen din er godkjent. Hvis det viser seg at betalingen ikke kan gjøres, vil du bli informert.
Comfyballs bruker Helt Home for leveranser av alle pakker under 2 kg. Pakken leveres enten til postkassen eller dørmatta. Comfyballs bruker to forskjellige fraktalternativer, og begge er gratis!
Brev (Prioritet A) - GRATIS SHIPPING - Hvis du bestiller opptil tre bokser, sendes de som en postvare direkte inn i postkassen din.
Klima nøytral servicepakke - GRATIS SHIPPING - Hvis du bestiller fire eller flere Boxer kofferter, sendes de som en servicepakke med sporingsnummer.
Comfyballs har fraktører hver arbeidsdag og varene er normalt pakket og klar til å bli sendt innen 24 timer etter mottak av ordre og betaling godkjent. Derfor mottar du i de fleste tilfeller bestillingen 2-4 virkedager etter betalingsgodkjenning. Comfyballs gjør reservasjoner for ferier og ferier som jul og påske.