Club Med Rabattkode og Kampanjekode Mars 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Club Med

 • Alle 2
 • Koder 0
 • Tilbud 2

Svar / spørsmål om Club Med:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Club Med?

  Selskapet godtar debet- / kredittkortbetalinger: alle betalinger til reisebyråer holdes av Club Med. Det er ingen transaksjonsgebyr å betale med debetkort, kredittkort eller bankoverføring. Hvis du bestiller en ferie utenfor Storbritannia, må du betale ved bestilling. Reisebyrået aksepterer bare kontanter for å betale prisen på pakken og må ikke overstige det autoriserte området. Hvis beløpet er høyere enn den lovlige grensen, må du betale fullt ut med sjekk eller kredittkort.

 • Tilbyr Club Med retningslinjer for tilbakebetaling?

  Ved avbestilling kan det hende du må betale andre gebyrer i tillegg til det ikke-refunderbare depositumet. Hvis årsaken til avbestillingen din dekkes av vilkårene i forsikringspolisen, kan du få disse kostnadene. Datoen for avbestilling av kvitteringen er den gjeldende datoen for avbestillingsgebyret. Club Med forbeholder seg retten til å kansellere ferien under noen omstendigheter.

 • Må jeg laste ned Club Med App?

  Club Med -appen er en ideell reisepartner, den vil hjelpe deg med å forberede og ordne ditt opphold. I delen "Informasjon" finner du feriestedet ditt og klargjør en koffert i henhold til kleskoden. Konsulter aktivitetsplaner og oppdag infrastruktur og feriekart. Oppdag alle aktiviteter og finn den som passer deg best for dagen.

 • Har Club Med lojalitetsprogrammer?

  Du vil tjene lojalitetspoeng når du reiser til Club Med. I lojalitetsprogrammet er det fire forskjellige stater basert på antall poeng du har samlet de siste tre årene. Du vil samle flere poeng i løpet av en statusperiode. Hvert år blir din identitet beregnet på nytt basert på din tidligere reise og anbefalingene fra de siste tre årene. Poengene dine er gyldige i 3 år fra feriedato.