Hjem Alle kategorier Climbing247

Climbing247 Rabattkode & Kampanjekode Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Climbing247

 • Alle 24
 • Koder 2
 • Tilbud 22

Svar / spørsmål om Climbing247:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Climbing247?

  Climbing247 Angi alltid prisen, inkludert moms. Selskapet bruker 3D-Secure (en global sikkerhetsstandard utviklet av VISA og MasterCard) for å utføre betalinger via Internett. Du kan også betale direkte gjennom Trustly Bank. Qliro vil med jevne mellomrom gi deg muligheter for personlige kjøp og fremtidige betalinger, for eksempel "Kjøp nå, betal i februar".

 • Tilbyr Climbing247 Returrett?

  Fra dagen du mottar varene, har du rett til å returnere / erstatte varene i hele 90 dager. Retur / bytte må være ubrukt og i originalemballasjen. Bruk returskjemaet som er knyttet til ordren på baksiden av pakksedlen. Hvis tapt. Du er ansvarlig for å returnere varene (149 NOK). Hvis Climbing247 sender feil vare, vil selskapet være ansvarlig for kostnadene, og selskapet vil vanligvis behandle returen din innen fem dager etter mottak av returen.

 • Har Climbing247 en spesiell klareringspris?

  Outlet er den mest besøkte kategorien i Climbing247. Du finner produkter av alle merker til meget gunstige priser. Mengden er begrenset, og alle produkter har rabatter som normalt ikke finnes, inkludert sko og støvler, ryggsekker og vesker. Prisen gjelder bare hvis det er tilstrekkelig varebeholdning.

 • Har Climbing247 kundevurderinger?

  Når du bruker en ny nettbutikk, er det best å sjekke tidligere brukeropplevelse. De fleste brukere føler at selskapet har rask levering og god kundeservice, og et stort utvalg av produkter. Du kan finne flere kommentarer om Climbing247 på Facebook og Prisjakt.no.