Hjem Alle kategorier Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin Rabattkode Juli 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Christiania Glasmagasin

 • Alle 21
 • Koder 0
 • Tilbud 21

Svar / spørsmål om Christiania Glasmagasin:

 • Tilbyr Christiania Glasmagasin beste prisgaranti?

  Christiania Glasmagasin har en beste prisgaranti, det vil si at hvis du finner det samme produktet til en lavere pris andre steder, vil selskapet tilbakebetale forskjellen. Vær oppmerksom på at denne garantien er gyldig 30 dager etter betalingen. Gjelder kun fysiske butikker, ikke på nettbutikker, unntatt produkter som er solgt i salgssesongen.

 • Tilbyr Christiania Glasmagasin Returrett?

  Hvis du ikke er fornøyd med det kjøpte produktet, kan du kontakte Christiania Glasmagasin for å returnere det. Du har hele 30 dager med åpent kjøp. Husk at varen må forbli i original stand og originalemballasje på kjøpstidspunktet, og må ha en byttemerking og kvittering. Når den returnerte pakken er behandlet og godkjent på lageret, vil kunden få tilbakebetaling og beløpet vil bli returnert til kontoen du har betalt for.

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Christiania Glasmagasin?

  Selskapet bruker Klarnas betalingsløsning, Klarna leverer faktura betaling og delvis betaling, og Vipps. Vær oppmerksom på at når du handler hos Christiania Glasmagasin og bruker fakturaen gjennom Klarna, må du oppgi personnummer. Ved levering fra lageret blir fakturaen for bestillingen sendt til din e-post, kortinformasjonen din blir behandlet sikkert.

 • Selger Christiania Glasmagasin gavekort?

  Gavekortene kan brukes i alle fysiske butikker i Christiania Glasmagasin, men ikke i nettbutikker. Restbeløpet på gavekortet kan bare sjekkes i den fysiske butikken, gavekortet er gyldig i 1 år fra utstedelsesdatoen. Vær oppmerksom på at det gjenværende beløpet utover gyldighetsperioden utløper når det utløper.