BYHA Rabattkode & Kampanjekode - 30% Rabatt Juni 2023

Få din eksklusive BYHA Rabattkode og Kupongkode nå! Hvis du vil kjøpe BYHA produkter av høy kvalitet til billigere priser, vil du ikke angre på å bruke BYHA Kuponger før kassen, da du kan få 30% av din online shopping.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om BYHA:

 • Tilbyr BYHA konkurranser?

  BYHA vil hjelpe kunder med å vinne gavekort på NOK 1500. Kunder trenger ganske enkelt å melde seg inn i selskapets kundeklubb for å være med i trekningen for å motta et gavekort på 1500 kroner. Selskapet trekker en ny vinner hver måned. Ved å registrere deg godtar du selskapets e-postmarkedsføring.
 • Hvilke betalingsmåter tilbyr BYHA?

  BYHA lar kundene betale med Postnord, AMEX, Visa, Mastercard, Apple pay og Paypal. Selskapet PSP (Payment methods methods Service Provider) behandler personopplysninger for kundeanalyse samt for kredittvurdering og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer i deres PSP. Når du velger delbetaling ved kjøpstidspunktet er dette et tilbud om delbetaling. Selve kontoavtalen er senere knyttet til kontoavtalen sendt til din folkeregistrerte adresse.
 • Tilbyr BYHA en refusjonspolicy?

  BYHA vil utstede en refusjon når selskapet har behandlet returpakken og det ikke er noen innvendinger. Eventuell skade på varen vil resultere i redusert refusjonsbeløp. Refusjoner vil kun bli gjort til samme kort/konto som ble brukt til å foreta den opprinnelige betalingen. Kortet ditt vil bli kreditert med et unikt referansenummer som identifiserer transaksjonen dersom kortkjøpet refunderes.
 • Gir BYHA en garanti?

  Alle produkter som selges av BYHA har en garanti, og alle produkter har en 30-dagers garanti. Hvis produktet du kjøpte viser seg å ha kvalitetsproblemer eller mangler i garantiperioden, vil selgeren løse problemet så snart som mulig. Har du et kvalitetsproblem som ikke kan løses, kan selger tilby å returnere det.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker