Byggmax Rabattkode & Kuponger - 14% Rabatt Juni 2023

Du kan finne Byggmax Rabattkode og Kuponger her hos E-rabattkode.no. Du kan være trygg på å få den beste prisen for å få opptil 14% rabatt med Byggmax Kampanjekode. Dagens beste Rabattkuponger: 14% rabatt.

Se Mer
 • Alle (5)
 • Koder (2)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Byggmax:

 • Tilbyr Byggmax beste prisgaranti?

  Byggmax 's beste prisgaranti gjelder butikk og nettbutikker, og gir deg en prisforpliktelse. Hvis du finner det samme produktet med en lavere pris andre steder, vil selskapet matche prisen og tilbakebetale forskjellen på produktet ditt. For å sikre at du får den beste prisen umiddelbart, er prisgarantien gyldig innen syv dager etter kjøpet.
 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Byggmax?

  Det er tre betalingsmetoder på Byggmax: a. Byggmax -kort; b. Visa / Master Card: beløpet trekkes direkte ved bestilling, og informasjonen som skal gis ved kjøp er kortnummeret. c. Faktura og delbetaling: Hvis betalingen er forsinket eller ikke betalt, belastes et forsinkelsesgebyr på 61 NOK og en forsinkelsesrente på 2,5%.
 • Tilbyr Byggmax Returrett?

  Alle kunder hos Byggmax har alltid rett til å returnere varene innen 14 dager, og trenger ikke å forklare årsaken til å kansellere kjøpet. Vær oppmerksom på at du må varsle selskapets kundeservice innen 14 dager og returnere bestillingen innen 30 dager etter levering. I tillegg til dette er selskapet ansvarlig for eventuelle forsendelsesskader. Etter å ha valgt å returnere produktet, må du holde det i god stand og intakt.
 • Hva er garantiperioden for Byggmax?

  Garantiperioden for Byggmax sine produkter er 20 år. Vær oppmerksom på at garantireglene bare gjelder råtne produkter, og bare forbrukere kan glede seg over garantien, kan du oppgi kvitteringer eller fakturaer. Garantigrensen for hver kunde og hver garantisak er 100.000 kroner, og den som utsteder garantien er produsenten av treverket.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker