Bygghjemme Rabattkode & Kode August 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Bygghjemme

  • Alle 8
  • Koder 1
  • Tilbud 7

Tips om en Bygghjemme rabattkode

Når du har bestilt din bestilling, undertegnet den en avtale om å kjøpe mellom deg og bygge Hjem Norge AS ( bygghjemme.no). En bekreftelse vil bli sendt til e-postadressen du oppga ved bestilling innen 2 virkedager etter mottak av ordre.
Hvis det er feil i pris, levering eller andre forhold reserver bygghjemme.no seg retten til å endre dette etterpå. I så fall vil vi kontakte deg og informere deg. Du har da rett til å endre eller kansellere bestillingen. NB! Gjelder ikke for produksjons kjøp (varer som må produseres).
Bygghjemme.no inngår ikke avtaler med folk som ikke er voksne (18 år).
Bygghjemme.no forbeholder seg retten til å nekte en ordre.
Ekspedisjonsgebyr
På hver bestilling på bygghjemme.no er det et ekspedisjonsgebyr uansett antall varer som er bestilt. Fraktavgiften dekker kostnader for håndtering og pakking. Nåværende forvaltningshonorar er på hver booking bygghjemme.no er det et ekspedisjonsgebyr uansett antall varer som er bestilt. Fraktavgiften dekker kostnader for håndtering og pakking. Relevante bestillingsgebyr er oppgitt i både kurven og boksen på bygghjemme.no.
Priser
Prisene som er oppgitt er alltid inkludert moms. Vi forbeholder oss retten for eventuelle utskrift og skrivefeil. Når prisjusteringer er laget på bestilling, er du alltid informert om dette, og du har full rett til å endre eller kansellere bestillingen. Alle kampanjepriser er gyldige så lenge lager når og ikke senere enn datoen som er angitt i de respektive produktet.
falske bestillinger
Falske bestillinger eller andre svindel blir rapportert til politiet.

Betale
online betaling
Bygghjemme.no gir sikker kortbetaling med VISA og Mastercard i samarbeid med Svea Finans NUF, en del av Svea Economy Group. Svea Finans NUF er sertifisert i henhold til PCI DSS standarden (Payment Card Industry Data Security Standard). Dette betyr at de oppfyller strenge krav til sikkerhet for korthåndtering, som i fellesskap gitt av internasjonale merkevarer Visa, Mastercard etc.
Bygghjemme.no aksepterer alle kortene knyttet til VISA og Mastercard utstedt i Norge. Kortkjøp gjøres direkte med Svea Finans NUF, og all informasjon er kryptert i henhold til gjeldende standarder og forskrifter. Ingen kortinformasjon håndteres eller lagres på Bygghjemme.no
Pengene trekkes direkte fra kontoen din mens godkjenne transaksjonen.
Faktura
Ved betaling med faktura, samarbeider vi med Svea Finans NUF. Til å handle på en faktura, må du skrive inn ditt personnummer eller organisasjonsnummer hvis du opptrer på vegne av en bedrift. Krav til handel mot fakturaer inkluderer at du har registrert adresse i Norge og er over 18 år. Du kan ikke ha noen betalings anbefalinger. En forenklet kredittsjekk vil bli gjort. Hvis beløpet du handler for over 50.000, manuell kreditering bli foretatt. Alle fakturaer som tilhører Svea Finans NUF og slippe betaling kan kun skje til Svea Finans NUF. Faktura betalingsbetingelser er 14 dager. Ved sen betaling vil bli betalt avgifter og forsinkelsesrente. Ved manglende betaling faktura vil bli sendt til samlingen.

Delbetaling
Gjennom samarbeid med Svea Finans NUF du signerer en kredittavtale, og dermed betale av kjøpet. Delvis betaling er et fleksibelt alternativ for dem som ønsker kontroll over dine kjøp, mens de fortsatt kan kjøpe det du trenger. Det finnes flere forskjellige betalingsmåter å velge mellom, og du kan når som helst i betalingsperioden velger å tilbakebetale hele resterende gjeld i én betaling. En søknad om delvis betaling er gjort i kassa i forbindelse med innlevering av fødselsnummer og delvis betalingsplan som passer deg. En kredittsjekk vil da bli gjort, og du vil bli varslet direkte om søknaden ble godkjent. Forutsetningen for en avtale om delvis betaling for dette er at du er registrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Hvis programmet ikke går gjennom, kan du velge en annen betalingsmåte. Den opprinnelige avgiften betales på første faktura. Fakturagebyr blir deretter utbetalt på de respektive månedlige fakturaer.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: