Hjem Butikker Brosundklinikken

Brosundklinikken Rabattkode og Kuponger - 15% Rabatt Mars 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid Brosundklinikken Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk Brosundklinikken Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Brosundklinikken:

 • Hva er returretningslinjene hos Brosundklinikken?

  I tillegg til å bestille en behandling, kan du angre alle kjøp av produkter du har gjort på siden Brosundklinikken. For å få pengene tilbake må du gi Brosundklinikken beskjed senest 14 dager etter mottak av varen om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Når du utøver angreretten, må du returnere varen til Brosundklinikken innen rimelig tid.
 • Kan jeg kjøpe et gavekort hos Brosundklinikken?

  Ja. Ikke sikker på hvilken behandling som er riktig for vennen din? Så hvorfor ikke kjøpe et gavekort fra Brosundklinikken og la dem gjøre sitt eget valg? Gavekortene kan justeres i beløp, men minimum må være 200 kr. De har også gavekort på spesifikke varer for de som vil skjemme seg skikkelig bort.
 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke hos Brosundklinikken?

  Kjøp umiddelbart på nettsiden Brosundklinikken og betal med gavekort, Klarna eller betalingskort! Klarna har følgende betalingsalternativer for deg som kunde: kortbetaling (Maestro, Visa Electron, Visa, MasterCard og American Express), fakturabetaling og delbetaling. Når du kjøper gavekort er følgende betalingsmåter tilgjengelige: MasterCard, Visa og Vipps.
 • Har jeg mulighet til å hente varene selv hos Brosundklinikken?

  Ja. Ved å bestille på forhånd kan du hente med Brosundklinikken! Du kan spare mye på fraktkostnadene og begynne å bruke hudpleieproduktene du har kjøpt så fort som mulig! Dersom du ønsker å hente produktene dine selv, må du også huske å krysse av for "Lokal henting" som fraktmetode under kassen.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker