Brommeland Rabattkode og Kuponger - 15% Rabatt Juni 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du aktuell Brommeland Rabattkode og Kampanjekode. Spar opptil 15% rabatt med gratis Brommeland Kuponger som regelmessig samles av redaktører. For å sikre at besparelsene dine, vennligst dobbeltsjekk alle koder før du bestiller.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Brommeland:

 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke hos Brommeland?

  Brommeland bruker Klarna som prosessor for alle betalinger som skjer i deres nettbutikk. Dette betyr at du på den ene siden kan betale med kort (MasterCard eller Visa), faktura og delbetaling, og på den andre siden kan de overføre dine personlige opplysninger i form av kontaktinformasjon og ordreinformasjon til Klarna etter at du har lastet opp kassen, slik at Klarna kan behandle kjøpet ditt. I tillegg kan du bruke Vipps til å foreta betalinger.
 • Er det mulig å returnere et produkt hos Brommeland?

  Med mindre annet er angitt, kan alle produktene som er kjøpt fra nettbutikken Brommeland returneres, forutsatt at du varsler dem innen 14 dager etter mottak av varene. Du må deretter returnere produktene i perfekt stand til adressen de har oppgitt, i samsvar med deres spesifikke krav.
 • Tillater Brommeland meg å hente min egen bestilling?

  Som et veletablert selskap eier de ikke bare nettbutikken, men har også en fysisk butikk i Haugesund. Derfor, når du foretar et kjøp og sjekker ut i Brommeland, velger du "Hente i butikk (Haugesund)" og går deretter til den fysiske butikken for å hente alle kjøpene dine.
 • Er det en garanti for produktene mine hos Brommeland?

  Brommeland har stor tillit til kvaliteten og holdbarheten til produktene de tilbyr. Dette betyr at produktene du kjøper fra dem er fri for produksjons- eller materialfeil. For å overbevise deg om dette, tilbyr de en garanti på alle produkter i en periode på 2 eller 5 år, avhengig av produktet.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker