Bravofly Rabattkode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Bravofly

Få din eksklusive Bravofly Rabattkode og Kupongkode nå! Hvis du vil kjøpe Bravofly produkter av høy kvalitet til billigere priser, vil du ikke angre på å bruke Bravofly Kampanjekode før kassen, da du kan få 30% av din online shopping.

  • Alle 24
  • Koder 3
  • Tilbud 21

Tips om en Bravofly rabattkode

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruke på nettstedet mitt?
Kreditt- eller debetkort: Kredittkortet eller debetkortet ditt blir belastet det totale beløpet for reservasjonen umiddelbart. PayPal: Systemet vårt vil omdirigere deg til PayPal-nettstedet der du kan foreta betalingen.
Flyselskapet endret flyreisen. Hva burde jeg gjøre?
Hvis transportøren har endret tidspunktet for flyturen eller annen detalj, vil vi varsle deg på telefon, e-post eller SMS for å gi deg all informasjon knyttet til endringen. Hvis du godtar endringene i flyturen din og endringen ble kommunisert til deg via e-post, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene i varselet. Hvis du ikke samtykker til endringene, kan du kontakte kundeserviceteamet (som opererer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken). Når du bestiller, er det veldig viktig at du inkluderer et telefonnummer og gyldig e-postadresse, slik at vi kan varsle deg om endringer i flyturen din.
Kan jeg endre reservasjonen min?
For å gjøre dette, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam for nummeret som er oppgitt i bekreftelsesadressen, og en av våre agenter vil bekrefte om det er mulig å endre reservasjonen. Responstiden er omtrent 48 timer. Hvis det er mulig å gjøre de nødvendige endringene, vil Bravofly informere deg om at byrået vårt vil belaste ekspedisjonsgebyret (tilsvarer € 30 / £ 30), samt kostnadene som leverandøren krever.