Boxo Rabattkode og Kuponger - 60% Rabatt August 2022

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Boxo

Er du på utkikk etter Boxo Rabattkode eller Kampanjekode? Du har kommet til rett sted, da Boxo Kuponger kan hjelpe deg med å spare mer. Ikke glem å sjekke Kupongkode før kassen for å sikre besparelsene.

 • Alle 9
 • Koder 1
 • Tilbud 8

Svar / spørsmål om Boxo:

 • Tilbyr Boxo gratis levering?

  Ja. Boxo tilbyr alltid gratis levering for bestillinger over 499 NOK, bortsett fra levering til hjemmet som leveringsmåte. Et fast fraktgebyr på 99 NOK tilkommer for bestillinger under 499 NOK. For hjemlevering tilkommer et fraktgebyr på kr 249,- på hver bestilling, uavhengig av kjøpesum. Uansett hvilken fraktmetode du velger, forvent en leveringstid på 1-3 virkedager.

 • Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke hos Boxo?

  På nettstedet til Boxo er standard betalingsmåte kortbetaling (MasterCard og Visa). Du kan også betale ved å sjekke andre betalingsalternativer, f.eks. Vipps eller Klarna. klarna lar deg betale med faktura etter at du har mottatt varene (sen betaling). Du betaler med andre ord først når du er fornøyd!

 • Hva er fordelene med å abonnere på nyhetsbrevet fra Boxo?

  Er du interessert i konkurranser? Eller foretrekker du å få nyheter? Da får du mer enn det ved å abonnere på nyhetsbrevet fra Boxo! Når du har registrert deg kan du delta i konkurransen deres og da få en gave verdt 1000 kr - det beste kjøkkenstartsettet med 10 deler. De trekker en vinner blant hver måneds nye nyhetsbrevabonnenter.

 • Kan jeg få rabatt hos Boxo?

  Ja. Under Pakketilbud-katalogen har Boxo samlet store pakker med produkter, så det vil være utrolig enkelt for deg å finne de beste tilbudene! Enten det er kjøkkenstartpakker, oppbevaringsbokser, krydderbokser, matbokser og en rekke andre oppbevaringsløsninger, er de alle tilgjengelige til de beste rabatterte prisene. Det kalles en pakkeløsning!

 • Hvordan bruker jeg Boxo Rabattkode effektivt?

  Følgende er instruksjonene. Noen ganger. Boxo kan distribuere kuponger direkte til kundenes kontoer. Når du legger til produktene i handlekurven, vil systemet automatisk velge det mest egnede Boxo Kuponger for å spare penger. Noen ganger bør du imidlertid få Boxo Kampanjekode på websiden som er utpekt av Boxo. Vær oppmerksom på distribusjonen av Boxo Rabattkode fra tid til annen.

 • Er dette Boxo Kuponger gyldig for spesifikke produkter?

  Det er mer sannsynlig at Boxo distribuerer Boxo Rabattkode under de store salgshendelsene for å anspore til salg, og Boxo kan distribuere mer enn ett Boxo Kuponger til deg. Derfor må du vite hvordan du bruker disse Boxo Kampanjekode som hver av disse Boxo Kupongkode kan bare være aktuelt for noen spesifikke produkter.

 • Får Boxo ferie Boxo Kampanjekode?

  Ja, det er mer enn ett salgshendelser gjennom hele året. Store salgshendelser vil bli avholdt på slutten av en sesong som salg vinter og sommer. Du kan alltid få Boxo Kuponger under disse store salgshendelsene. Vennligst sjekk denne informasjonen fra tid til annen for å spare deg betydelig.

 • Hvordan vurderer brukere Boxo?

  For kunder som ønsker å spare betydelig, må Boxo være det riktige valget. Det har ikke bare forskjellige varer, men utsteder også store Boxo Kampanjekode til kunder fra tid til annen. Flertallet av kundene som har kjøpt varer fra Boxo, velger Boxo igjen i fremtiden for å kjøpe ting.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker