Bose Rabattkode og Kupongkode Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Bose

 • Alle 9
 • Koder 1
 • Tilbud 8

Svar / spørsmål om Bose:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Bose?

  Du betaler på Bose med kredittkort (MasterCard, Visa, American Express) eller PayPal. Når det gjelder betaling med kredittkort, må kunden oppgi kredittkortnummer, utløpsdato og de tre siste sifrene på baksiden av kortet etter å ha valgt korttype. Klarna er en betalingsmåte, du kan kjøpe den umiddelbart og betale senere.

 • Tilbyr Bose Returrett?

  Kunden har ytterligere 14 dager, fra å sende et varsel til Bose om intensjonen om å trekke seg, og returnere produktet for å bære kundens ansvar og ansvar. Produktet må returneres til kunden under rimelige forventede forhold og passende emballasje. Returnering av salgsfremmende emballasje: Etter at du har kjøpt emballasjen vil bare en del av emballasjen bli returnert, emballasjens rabatt vil være ugyldig, og den totale pakningsrabatten blir trukket fra rabatten.

 • Tilbyr Bose Ansattrabatt?

  Kvalifiserte ansatte trenger bare å opprette en konto for å utforske rabatter på partnerne og de ansattes nettsteder til Bose. Fra hodetelefoner til hjemmekino og smarte høyttalerprodukter designet for din helse. For å se rabatter, gå til partner- og ansattkjøpsportalen og velg ditt land.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Bose?

  Registrer deg for å lære mer om Bose eksklusive kampanjer, nye produkter osv., Og sørg for å kjøpe ekte produkter. Produkter som er kjøpt av forbrukere direkte fra selskapet eller autoriserte forhandlere, enten det er på nettet, via telefon, fra kataloger eller i butikker, er ekte og underlagt en begrenset garanti.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: