Bohus Rabattkode & Kode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Bohus

Du kan enkelt finne Bohus Rabattkode og Kupongkode her hos E-Rabattkode.no! E-Rabattkode.no tilbyr GRATIS og ARBEID Bohus Kode og kampanjer regelmessig. Bruk Bohus Kuponger for å spare mer enn du kan forestille deg - opptil 60% avslag.

  • Alle 4
  • Koder 2
  • Tilbud 2

Tips om en Bohus rabattkode

Bohus gir deg en madrass garanti! Bohus ønsker at gjestene får en god natts søvn og tilbyr derfor alle som kjøper kontinentalmadrasser, reversible madrasser eller Jensen, Wonderland og Signature Sleeping madrasser - en komfortgaranti og en livstidsgaranti. Med komfortgarantien kan du være trygg på at du får den rette madrassen for deg. Hvis du finner at madrassen er for vanskelig eller for myk etter en 30-dagers akklimatisering, tilbyr Bohus deg å bytte vårmadrass uten ekstra kostnad, noe som gir deg akkurat den madrassen du ønsker. I tillegg får du en levetidsgaranti på madrassen, som gjelder rammen og fjærene. Hvis du trenger hjelp til å forbedre søvnkvaliteten på Bohusmadrassen din, kan du bare kontakte nærmeste Bohus-butikk.
Bare gjør det, Bohus åpnet kjøpet! Du må alltid være helt sikker på at du har gjort et godt kjøp på Bohus. Som et resultat tilbyr Bohus et 30-dagers åpent kjøp på alle produkter som Bohus har på lager. Bohus returnerer et produkt hvis det ikke er brukt og i originalemballasjen. Den opprinnelige kvitteringen må alltid presenteres. Ta kontakt med nærmeste Bohus butikk hvis du har spørsmål.
På Bohus kan du få elektroniske gavekort som kan brukes til alle Bohus butikker i Norge, uansett hvor du kjøpte kortet. Kortet har samme format og samme design som et vanlig bankkort. Du bestemmer selv hvilken ansiktsverdi du vil gi til kortet. Minimum 100, - maks 10.000, - Dekselet som er utstyrt med kortet, er egnet for å skrive en liten velkomstmelding til personen som vil motta gavekortet. Det er gratis når du bruker kortet. Kortet er gyldig i ett år fra utstedelsesdatoen. I bruk, bare dra kortet inn i betalingsterminalen i butikken. Kortet kan ikke brukes kontant. Det tapte kortet kan ikke refunderes. Ta godt vare på kortet!