Hjem Alle kategorier Andre Bilpleiekongen

Bilpleiekongen Rabattkode og Kuponger Mai 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Bilpleiekongen

Er du på utkikk etter Bilpleiekongen Rabattkode eller Kuponger? Du har kommet til rett sted, da Bilpleiekongen Kode kan hjelpe deg med å spare mer. Ikke glem å sjekke Kupongkode før kassen for å sikre besparelsene.

  • Alle 20
  • Koder 6
  • Tilbud 14

Tips om en Bilpleiekongen rabattkode

Som medlem får du spesielle rabatter i den største nettbutikk for bilpleie. Du har alltid 10% ekstra på alt fra Autoglym, Selaclean og Muc-Off, mens du får en full 15% rabatt på klær og utstyr fra Bredal av Norge.
Som medlem i tillegg alltid spesielle sammensatte pakker tilpasset den sesongen vi er inne for en ekstra hyggelig pris. Full liste over tilbud du får på Bilpleie kongens egen destinasjonsside for NAF medlemmer. Klikk her for å gå direkte til denne siden
Hvordan rabatt
For å få NAF rabatt må registrere seg på nettbutikken med medlemsnummer.
Skriv inn din bestilling innen kl. 01:00 Bestillingen er sendt samme dag.
Norge største filmdatabase
Bilpleie kong viser oss hvordan vi enkelt kan utføre skikkelig bilpleie seg selv, blant annet med det største video database som enkelt viser deg veien til en lys, velholdt bil. Du ser Bilpleie Kongens 200 filmer på YouTube og et vell av artikler som detalj tar deg gjennom prosessen med Car Care kong hjemmeside.
Bilpleie King er den største leverandøren av bilpleie direkte til forbruker. De har et bredt utvalg av alle kjente merkevarer under ett tak. Bilpleie Kongen har fokusert på opplæring i riktig og god bilpleie, med omfattende veiledning om artikler og ikke minst Norge største video database over hvordan du kan ta best mulig vare på bilen.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: