Hjem Alle kategorier Bestcanvas

Bestcanvas Rabattkode & Kuponger Januar 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Bestcanvas

 • Alle 1
 • Koder 0
 • Tilbud 1

Svar / spørsmål om Bestcanvas:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Bestcanvas?

  Du kan enkelt bruke kredittkortet ditt til shopping, og du kan bruke Visa, Mastercard eller American Express til å betale. I Bestcanvas kan du betale med PayPal-kontoen din. Velg PayPal som betalingsmetode i handlekurven. Deretter blir du automatisk sendt til PayPal betalingssystem. Ved kjøp via faktura betaler du hele beløpet innen 14 dager etter at du har mottatt ordrebekreftelsen. Fakturaer blir sendt til deg separat.

 • Tilbyr Bestcanvas retningslinjer for tilbakebetaling?

  Når det er et problem med produktkvalitet, kan kunden returnere den første varen som er levert til Bestcanvas innen 30 dager, uten å måtte bære andre retur- og byttekostnader. De returnerte varene må returneres i samsvar med lovbestemmelser. Begrensningsperioden er 24 måneder, regnet fra leveringsdato.

 • Tilbyr Bestcanvas beste prisgaranti?

  Den lave prisen på Bestcanvas vil alltid sikre at du får den beste prisen for ditt fototapet. Dette betyr at hvis du tar et bilde på lerretet i samme størrelse og design fra en annen forhandler til en lavere pris, vil selskapet bli kompensert 5% av prisen. Dette krever at du sender en e-post for å fortelle selskapet hvilken distributør det er, samt gjeldende format og pris.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Bestcanvas?

  Opprett en gratis Bestcanvas -konto og nyt eksklusive tilbud, lag flere leveringsadresser og bestillingsstatus og pakkesøk. Din personlige informasjon blir bare brukt til å utstede fakturaer eller levere bestillinger. Etter at du har valgt å abonnere, kan du når som helst lære om de nyeste tilbudene og produktene. Da kan du bestille raskere og mer praktisk ved å logge inn.