Beckmann Rabattkode og Kuponger Desember 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Beckmann

  • Alle 5
  • Koder 1
  • Tilbud 4
  • Cyber Monday

Tips om en Beckmann rabattkode

Vi vil alltid bestrebe seg på å ha så nøyaktig informasjon som mulig om produktene i nettbutikken. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive- / trykkfeil kan forekomme, noe som kan bety at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk.
Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er solgt. Ved å skje vil du bli varslet om dette, sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du kan velge om du vil akseptere vårt tilbud eller kansellere bestillingen.
Betalingsmetode
I nettbutikken, bruker vi Klarna Checkout som et betalingssystem. Klarna kassen gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nettet. Identifiser deg lett gjennom å svare på noen spørsmål, og du kan enkelt velge betalingsmåten som passer deg best. Først bekrefter du kjøpet, og velg hvordan du vil betale.
Personvern og identifikasjon
Å trygt identifisere og forhindre uautorisert bruk eller misbruk, og for å oppfylle kravene i henhold til god kreditt mekling, må Klarna bekrefte identiteten din. Klarna innhenter også informasjon om nummer, navn, adresse, valg av kredittavtaler, og kredittinformasjon.
Klarna og våre partnere vil behandle dine personlige data for å kunne tilby deg en enklere betalingstjenester via Klarna kassen og for å forenkle betalingsprosessen neste gang du bruker Klarna tjenester. Klarna bruke personlig informasjon i den hensikt å sikre din identitet, administrere kundeforhold, hindre misbruk eller utnyttelse av betalingstjenester, utføre kundeanalyser, kredittvurdering, risikoanalyse, risikostyring, forretningsutvikling, kommersielle og markedsføring til sin egen fordel og for våre spesielt utvalgte partnere, og for å overholde kravene gjeldende regelverk generelt.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: