Bambox Rabattkode Oktober 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Bambox

 • Alle 4
 • Koder 0
 • Tilbud 4

Svar / spørsmål om Bambox:

 • Hvilke betalingsmåter aksepterer Bambox?

  Bambox bruker Visa og Mastercard som betalingsmetoder. Det er ingen behandlingsgebyr, og selskapet vil trekke abonnementsavgiften umiddelbart etter at du har sendt bestillingen. Du vil motta en e-post med detaljene om beløpet og varene som er sendt til deg. Trekket som trekkes samsvarer med abonnementet ditt.

 • Tilbyr Bambox Returrett?

  Som forbruker har du 14 dager på å kansellere når du handler. Uttaksretten utløper 14 dager etter at ordren er mottatt. Du kan sende en e-post eller bruke uttaksskjemaet. Hvis du kjøper flere varer fra Bambox, selv om du har samme ordre, kan du ha muligheten til å returnere en eller flere varer. Vær oppmerksom på at hvis du returnerer en del av bestillingen din, vil du ikke kunne betale for frakt.

 • Må jeg registrere meg på e-post på Bambox?

  Du bestemmer beløpet som skal leveres, og å kjøpe et abonnement kan spare opptil 50% av normalprisen. Alle Bambox -abonnementene er ubegrensede og kan avbestilles hver dag. Du kan velge om du vil bestille varene og velge når du skal levere produktet her. Du kan når som helst administrere og avmelde ved å opprette en konto og e-postadressen som ble brukt når du oppretter et abonnement.

 • Hva er kundeanmeldelsene på Bambox?

  Hva synes kunder om Bambox? De innser at selskapets produkter holder høy kvalitet. Kunden som skrev anmeldelsen tenkte: "Kvaliteten på T-skjortene og sokkene stemmer overens med beskrivelsen, og den er tynn og glatt. De kan fortsatt holdes i god stand etter vask og tørking." "Jeg er veldig fornøyd med Bambox. Selv etter gjentatt vask kan undertøyet fortsatt beholde sin form. Sokkene kan oppfylle løftet."