Hjem Alle kategorier Elektronikk Bakeren Og Kokken

Bakeren Og Kokken Rabattkode April 2021

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Bakeren Og Kokken

Få din eksklusive Bakeren Og Kokken Rabattkode og Kupongkode nå! Hvis du vil kjøpe Bakeren Og Kokken produkter av høy kvalitet til billigere priser, vil du ikke angre på å bruke Bakeren Og Kokken Kode før kassen, da du kan få 15% av din online shopping.

  • Alle 8
  • Koder 3
  • Tilbud 5

Tips om en Bakeren Og Kokken rabattkode

Bakeren Og Kokken sender alle pakker med PostNord, som overfører dem til nærmeste samlingskontor, som samarbeider med PostNord. Normal leveringstid fra lager er 3-4 dager. Hvis bestillingen overstiger 49 kr, er frakt gratis! Ellers koster frakten alltid 49 kr. Alle forsendelser er fullt forsikret.
Kunden har alltid rett til å trekke tilbake 14 dager i henhold til loven for alle kontrakter for kjøp av varer beslaglagt utenfor et fast salgssted eller ved fjernsalg. Bakeren Og Kokken tilbyr alltid 90 dager med full rettsfrist. Rettsfristen gjelder kun for varene og den originale emballasjen er i en vesentlig uendret tilstand. Men ifølge loven har kunden alltid rett til å håndtere varene på den måten som er nødvendig for å oppdage varens egenskaper og funksjon.
Bakeren Og Kokken selger alle produkter med 1 års garanti. Produktgarantien gjelder ikke for behandlingsfeil, feiljusterte produkter eller feil som oppstår etter at kunden har endret funksjonen eller utseendet til produktet, for eksempel ombygging, oppgradering eller annen konfigurasjon av produktet. Kundens faktura eller kvittering er gyldig som garantisertifikat.

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: