Babybanden Rabattkode og Kuponger September 2020

Få de siste eksklusive rabattkoder og tilbud fra Babybanden

  • Alle 11
  • Koder 0
  • Tilbud 11

Tips om en Babybanden rabattkode

Babybanden.no har fast frakt 59, -. Dette gjelder uavhengig av antall elementer eller størrelsen og vekten på elementene.
Normal leveringstid er 3-5 virkedager, regnet fra den dagen du mottar ordrebekreftelsen. Vi forbeholder oss retten til at det kan være en økt behandling og levering under større kampanjer og salg.
Vårt lager sender ut pakker bare på mandag til fredag ​​(virkedager).
Bør vi dessverre har kjørt ut av en vare du har bestilt, og ikke har mulighet til å bestille nytt, vil du om kort tid motta en SMS om dette.
Sendinger til Svalbard:
Vi leverer mva fri til Svalbard. Vær oppmerksom på at det vil være et frakttillegg på 299, - på alle Svalbard ordre uansett størrelse.
sporing
Vi sender våre pakker med Postnord og Bring. Du vil bli varslet via SMS, e-post eller brev når pakken din har kommet frem til stedet, og er klar for henting. Følg linkene under for å spore forsendelsen.
Postnord: Spor forsendelsen
Ta med: Spor forsendelsen
frakt Damage
Hvis et produkt er skadet ved levering skal rapporteres inn fra om så snart som mulig. Vår tidsvindu til transportøren for å varsle transportskader er 24 timer etter mottak av forsendelsen. Dette gjelder både synlige og usynlige skader - derfor er det viktig at du undersøker forsendelsen ved mottak.
Lagt alltid på emballasjen med synlige skader. Merk e-posten 'transportskade i emnefeltet i meldingen til oss.
oljevernberedskap
Ved uavhentede pakker vil bli fakturert et gebyr på 149,

Flere andre Kuponger og Tilbud finner du her: