Ametrine Rabattkode og Kuponger - 15% Rabatt Juni 2023

Du kan finne Ametrine Rabattkode her hos E-rabattkode.no, og vi gir deg av og til eksklusive Kampanjekode med ekstra gode rabatter og tilbud. Spar stort med dagens beste Ametrine Kuponger - 15% Rabatt. De beste kampanjene er: Ta Sko så lavt som 799kr hos Ametrine.

Se Mer
 • Alle (4)
 • Koder (1)
 • Tilbud (3)

Svar / spørsmål om Ametrine:

 • Hvilke betalingsmåter tilbyr Ametrine?

  Ametrine lar kunder betale med bankkort, kredittkort eller Klarna-fakturaer eller Vipps. Selskapet inngikk samarbeid med Klarna for å tilby fakturabetaling. Når du velger å betale med faktura, mottar du varene før betaling. Etter at de har behandlet bestillingen din, vil du motta en faktura direkte til din e-postadresse. Ved bestilling på faktura sendes faktura kun på e-post til den e-postadressen du oppga ved bestilling og ikke på post.
 • Hva er fraktretningslinjene hos Ametrine?

  Ametrine tror at du vil bli informert om at varene er ankommet og til hvilket leveringssted. Alle bestillinger fra dette firmaet koster kun 49 kr for frakt. Henting av pakken din innen fristen vil frafalle 300 kr uavhentet pakkegebyr. Selskapet sender kun i Norge unntatt Svalbard.
 • Hva bør jeg gjøre hvis jeg støter på et problem mens jeg bruker Ametrine sitt produkt?

  Selv om Ametrine selger disse lavverdiproduktene, tilbyr den fortsatt en garantipolicy for disse produktene den selger. Og produktet du kjøpte har rett til en 30-dagers garanti. Men de vil ikke være ansvarlige for problemene forårsaket av menneskelig bruk. De håper også at du kan kontakte dem så snart som mulig.
 • Kan jeg få gavepapir hos Ametrine?

  Og mange kunder vil velge å kjøpe noen gaver hos Ametrine. Og hvis du også ønsker å kjøpe noen gaver, kan de også gi deg noen gratis gaveinnpakningstjenester. Men hvis du trenger denne tjenesten, må du også notere det i bestillingen din. Så hvis du trenger, kan du søke.

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker