2ALFA Rabattkode og Kuponger - 15% Rabatt September 2023

Her hos E-rabattkode.no finner du alltid 2ALFA Rabattkode, Kuponger og Rabattkoder som gjør bestillingen din billigere. Sjekk 2ALFA Kampanjekode først før du bestiller for å sikre at du får de beste besparelsene.

Se Mer
 • Alle (2)
 • Koder (1)
 • Tilbud (1)

Bruk alle 2ALFA-koder ved kassen med ett klikk.

Coupert finner og bruker automatisk alle tilgjengelige koder, helt gratis.

Se Rabattkode
Verifisert

Svar / spørsmål om 2ALFA:

 • Hvilke betalingsalternativer har 2ALFA?

  2ALFA godtar følgende betalingsmåter: Nets (Visa / Mastercard / Vipps) og fakturabehandling (levert av Svea Finans). Hvis du vil betale med faktura, må du oppgi personnummer eller organisasjonsnummer, hvoretter det blir foretatt en kredittvurdering.
 • Tillater 2ALFA meg å hente min egen bestilling?

  Henting i butikk som et alternativt fraktalternativ i nettbutikken 2ALFA kan hjelpe deg med å spare fraktkostnader og tid. Derfor kan du bruke den til å få bestillingen raskt. Vær oppmerksom på at i fysiske butikker godtar de bare kontanter og Visa / Mastercard som betalingsmåte.
 • Hva er returpolitikken hos 2ALFA?

  Hvis du vil returnere en vare, send den tilbake til 2ALFA i samme stand som du mottok den. Du må legge varen i en eske eller konvolutt og pakke den tett slik at den ikke blir skadet under transporten. Returprosessen kan ta 1-2 uker, og de betaler refusjon til deg når de har godkjent returen.
 • Kan jeg få rabatt hos 2ALFA?

  2ALFA kan tilby klubbmedlemmer rabattavtaler for private kjøp av utstyr, våpen, ammunisjon eller annet relatert utstyr, og rabattene varierer etter produkt eller produktgruppe. Hvis du vil benytte deg av en rabattavtale, må du oppgi rabattkoden i nettbutikken du ble tildelt på det tidspunktet du signerte avtalen. Rabattene kan også brukes i butikkene i Oslo. Husk å ta med gyldig medlemskort!

Rabattkoder og tilbud fra andre butikker